Podhůří Železných hor

Mezinárodní festival dětí sjednocené Evropy a Osoblažska

Dívčí Hrad
Začátek akce: 16.06.2017 (pá)
Předpokládaný konec: 17.06.2017 (so)
Druh akce: Festival
Místo konání: Dívčí Hrad: Sportovní hřiště u kulturního domu.
Organizátor (pořadatel, producent):obec Dívčí Hrad
Osoblažsko se uskuteční v pátek 16. a v sobotu 17. června 2017. Během festivalu vystoupí děti z mateřských, základních a uměleckých škol z ČR a hosté z Polska a ze Slovenska. Zazpívají také profesionální umělci českého showbyznysu.

V letošním roce se koná již sedmý ročník festivalu. Tak jako předešlé ročníky, i letos je program festivalu velmi nabitý. Vystoupí děti z mateřských, základních a uměleckých škol z Osoblažska, Albrechticka a Krnovska a rovněž vystoupí hosté ze Slovenska a Polska.

Hlavní hvězdou pátečního programu je Adam Mišík. Večer se všichni mohou těšit na diskotéku Martina Hradečného z Kofola music klubu. Sobotní část festivalu je věnována zahraničním hostům, vystoupí děti z Polska a Slovenska. Sobotními hvězdami jsou - kapela Light & Love Martin a Pavel Vítek s orchestrem. Mimo hlavní část festivalu je připraven pro děti doprovodný program. Zajištěno bude také bohaté občerstvení.

Cílem festivalu je navázání přátelských kontaktů se sousedními zeměmi, poznání jejich kultur, jejich zvyků a způsobů, jakými se mládež baví ve svém volném čase. Mediálním partnerem festivalu dětí sjednocené Evropy je Studio STA - multimediální agentura o.p.s.
Základní informace: Sportovní hřiště u kulturního domu.
Další informace:http://www.studio-sta.cz/products/divci-hrad-opet-ozivi-mezinarodni-festival-deti-sjednocene-evropy1/
Autor:Leo Dedek (OS Oblík, IC Osoblažsko)
e-mail: oblik.dh@quick.cz
organizace: č. 56
Aktualizace:04.05.2017 v 14:52 hodin

VYHLEDÁVÁNÍ V DATABANCE AKCÍ

člen
Železnohorského
regionu
logo: MAS Železnohorský region